Korcsolya – Tudnivalók

Tisztelt Szülő, Kedves Érdeklődő!

Örömömre szolgál, hogy felkereste (újra) téli-nyári LURKÓ programjaink honlapját. Csapatunk az ABUSZ Kft. segítségével nőtte ki magát és szakosodott a gyerekprogramok szervezésére – több éve az én vezetésemmel. Miközben saját buszainkkal az iskolás gyerekeket szállítottuk különórára, kirándulásra, jó kapcsolat alakult ki az iskolák vezetőségével is, és felmerült az igény, hogy iskolán kívül is folytathatnánk a közös munkát. 

LURKÓ Kori Suli alkalmazkodik a család igényeihez. Iskolától iskoláig visszük a gyerekeket, biztonságban külön busszal saját sofőrökkel, kísérőkkel, akik jó ideje dolgoznak velünk együtt és értik a gyerekek nyelvét. Óra végén az iskola előtt adjuk át a gyerkőcöt a szülőnek, vagy az előre egyeztetett személynek.

Az oktatókat a Jégkert biztosítja. Az ő kompetenciájuk a csoporton belül a gyerekek tudásszintjének felmérése, e szerint foglalkoznak velük egy időben ugyanazon pályán, de többféle módon. Ennek változtatására ráhatásunk nincsen, de turnus közben is figyelik mennyit ügyesednek.

Megkérem a szülőket csomagoljanak a gyerekeknek pár falat enni-innivalót, (mozgás után hihetetlenül megéheznek) melynek elfogyasztására a pálya előtti asztaloknál van lehetőség. 

Szükséges felszerelés: 

  • kesztyű (enélkül nem engedik fel a jégre biztonsági okokból!!)
  • sapka (kötője ne lógjon)
  • vastag zokni 
  • nadrág (lehetőleg vízálló és ne lógjon ki a bokája)

Remélem mindenki megkedveli majd a korcsolyázást vagy ha már tud, elmélyíti tudását a sok gyakorlással. 

Szeretettel várunk minden egyes LURKÓ Korist 😊

Ahogy mondani szoktam: Egy gyereknek nem az emlékeiben, hanem a lelkében hagyunk nyomot.. <3 

Wagner Judit
programszervező
+36-30/226-8385