Korcsolya – Tudnivalók

Tisztelt Szülő, Kedves Érdeklődő!

Örömömre szolgál, hogy felkereste (újra) téli-nyári LURKÓ programjaink honlapját. Csapatunk az ABUSZ Kft. segítségével nőtte ki magát és szakosodott a gyerekprogramok szervezésére. Miközben saját buszainkkal az iskolás gyerekeket szállítottuk különórára, kirándulásra, jó kapcsolat alakult ki az iskolák vezetőségével is, és felmerült az igény, hogy iskolán kívül is folytathatnánk a közös munkát. 

LURKÓ Kori Suli alkalmazkodik a család igényeihez. Iskolától iskoláig visszük a gyerekeket, biztonságban külön busszal saját sofőrökkel, kísérőkkel, akik jó ideje dolgoznak velünk együtt és értik a gyerekek nyelvét. Óra végén az iskola előtt adjuk át a gyerkőcöt a szülőnek, vagy az előre egyeztetett személynek.

Az oktatókat a Jégkert biztosítja. Az ő kompetenciájuk a csoporton belül a gyerekek tudásszintjének felmérése, e szerint foglalkoznak velük egy időben ugyanazon pályán, de többféle módon. Ennek változtatására ráhatásunk nincsen, de turnus közben is figyelik mennyit ügyesednek.

Megkérem a szülőket csomagoljanak a gyerekeknek pár falat enni-innivalót, (mozgás után hihetetlenül megéheznek) melynek elfogyasztására a pálya előtti asztaloknál van lehetőség. 

Szükséges felszerelés: 

  • kesztyű (enélkül nem engedik fel a jégre biztonsági okokból!!)
  • sapka (kötője ne lógjon)
  • vastag zokni 
  • nadrág (lehetőleg vízálló és ne lógjon ki a bokája)

Remélem mindenki megkedveli majd a korcsolyázást vagy ha már tud, elmélyíti tudását a sok gyakorlással. 

Szeretettel várunk minden egyes LURKÓ Korist 😊

Ahogy mondani szoktam: Egy gyereknek nem az emlékeiben, hanem a lelkében hagyunk nyomot.. <3 

Gyaraky Gábor
programszervező
+36-30/226-8385