Rólunk

Tisztelt Szülő, Kedves Érdeklődő!

Örömömre szolgál, hogy felkereste (újra) nyári napközis táborunk honlapját. Csapatunk az ABUSZ Kft. segítségével nőtte ki magát és szakosodott a gyerekprogramok szervezésére – tavaly óta az én vezetésemmel. Miközben saját buszainkkal az iskolás gyerekeket szállítottuk különórára, kirándulásra, jó kapcsolat alakult ki az iskolák vezetőségével is, és felmerült az igény, hogy a korcsolya turnusok után akár nyáron is folytathatnánk a közös munkát. 

LURKÓ Kaland Táborunk napközis jellege alkalmazkodik a család már megszokott időbeosztásához. Ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen indul a nap, csak a padok helyett a füvet és a cipőjét koptatja a gyerkőc. Alkalmazkodva a pandémiához igyekeztünk majdnem minden programot a szabadba szervezni, hogy minél kevesebbet legyenek sokan együtt zárt térben.

Helyszíneink többsége jó ideje a programunk része (azért mindig újítunk is valamit), ismerjük a helyek adottságait és a személyzetet egyaránt. A főétkezést is közös szervezésben oldjuk meg, mely minden nap változatos, tartalmas és a gyerekek ízlésének megfelelő.

A gyerekek egész idő alatt egy (telefonszámommal ellátott) karszalagot fognak viselni. Minden egyes hétre létrehozunk egy zárt Facebook csoportot, melybe minden nap végén felteszünk pár képet, hogy a család is bepillanthasson a tábor életébe.

Remélem sikerült megnyugtatnom mindenkit, hogy gyermeke(i) jó kezekben lesz(nek). Maximálisan odafigyelünk biztonságukra, egészségükre és tápláljuk a hasuk mellett a kíváncsiságukat és a jókedvüket is.

Wagner Judit
programszervező
+36-30/226-8385